Iubirea gresita

Prietenele mele sufera din cauza dragostei. Eu nu. De ce?


Nu stiu.
Poate e norocul sau cantitatea mandriei din fiecare fata. Si din fiecare baiat.


Niciodata sa nu amani o intepatura cand el te jigneste, nu te gandi ca maine nu va mai fi asa, prefa-te ca asa va fi mereu daca nu-i spui. Si de obicei asta se intampla, tipul incepe sa se poarte cu tine urat, si sa devii proasta lui. Ai grija de tine, esti o fata independenta care poate avea orice prieten vrea. Modul in care il obtii e cel mai greu, dar de multe ori il obtii daca il ignori, ca a doua zi sa-i zambesti, si tot asa.
Vorbeam despre altceva. Si ca baiat, trebuie sa o respecti si sa o complimentezi de fiecare data cand merita. Daca se tunde oribil si isi da seama, consoleaz-o...se va simti mult mai bine.


O data ce respecti, esti respectat si "omul cum isi asterne doarme". Depinde de amandoi cum merge relatia. Intotdeauna sa ai demnitate in primele 2-3 luni, sa nu faci compromisuri si sa nu incerci niciodata sa pari mai mult decat esti. Cineva trebuie sa te iubeasca si pentru partile rele, nu?


Cred ca cel mai tare doare iubirea neimpartasita. In momentul in care iti dai seama ca el/ea nu te place, incearca sa te autocunosti mai bine si sa iti ocupi timpul cu activitati noi, schimba ceva in viata ta, preferabil sursa tristetii...Iesi cat de mult poti cu prietenii. nu te izola. Orice ai face, nu te izola. Fugi pe ploaie, caldura, frig, uragan afara si fa-ti cunostiinte noi. Poate undeva afara gasesti persoana din care iubirea neimpartasita a rupt doar o calitate. Si afara le gasesti pe toate intr-un singur om..Trebuie sa ai rabdare


Nu e numai vina baietilor, cum nu e nici numai vina fetelor. Fiecare are o parte din vina, si trebuie sa ai grija sa nu fii ranit/a...La inceput, iubeste in taina, ca sa nu ti se fure iubirea. Daca primesti, daruieste-o. O poti da numai celor care merita. Sa nu uiti cine ai fost inainte. Sa nu uiti de tine, de prietenii tai. Sa nu uiti ca exista si altii/altele ca el/ea. Sau aproape. 


Gaseste fericirea. Fericirea e dragoste. Dragostea e o ciocolata. Prea multa ciocolata inseamna diabet. O patratica de ciocolata pe zi inseamna echilibru. Echilibrul e viata. Viata are fericirea in ea. Pasarea Phoenix poate si ea sa oboseasca sa se tot renasca. Si se stinge zgribulita, daca nu o iei in brate.. 

Un comentariu: